Shtazënia

Si ndryshon trupi i nënës në mënyren natyrale, probleme të ndryshme gjatë shtatzënisë dhe si mund të ndihmoni veten.
Lindja

Shenjat që tregojnë që jeni gati për të lindur, procesi i lindjes natyrale dhe metoda të dobishme për të përballuar kontraktimet.
Kujdesi për veten dhe foshnjen pas lindjes


Kujdesi për veten menjëherë pas lindjes, kujdesi për bebin në bazë të nevojave të tyre, si lahet dhe si vishet bebi, kujdesi i kërthizës.Përshëndetje! Jam Anne.


Përshendetje, unë jam Anne, mami dhe punonjëse sociale. Punoj si mami që prej 2014. Nganjëherë full time dhe nganjëherë part time sipas mundësisë që kisha me 3 femije të vegjel. Goca imë e madh lindi në shtepi ne Gjermani. Për mua ishte një eksperiencë shumë e mirë dhe me ka dhëne shumë vetbesim. Të dy femijët e tjerë i linda këtu në Tirane në spital. Cdo lindje ishtë unike. Deshira ime është që femrat të ndihen të inkurajuara dhe të përgatitura mirë për shtazëninë, lindjen dhe lehoninë dhe të marrin dijen e duhur për te ndihmuar veten gjatë këtyre tre fazave.Çmimi